Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ho ho ho!

I tjugofyra dagar ska jag vänta
vänta på att öppna den sista fliken
tjugofyra dagar att längta
efter lycko lucks utviken





Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 636 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-01 23:33



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag tycker den här lilla saken är en komisk pärla!
2009-12-20

  Mr Lindemann VIP
Nu är jag somett stort frågetecken här angående valet av denna texten
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön