Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig.


Nålögats tvekan och tvivel på att såra baktalares bakgård och gunga som knastrar

I will put one neddle

in my very arm
for every time

I think of you



It's gonna hurt like hell
It's gonna hurt like hell



But nothing can
take away


my heartache

Not even a thousands and thousands pin









Fri vers av Mess
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-02 00:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Have you ever felt the way hell hurts?
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess