Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord

Utan ord

är jag fredlös

naken

tillintetgjord.

Lierar mig

med orden

för att

gäcka skuggorna

undanröja hindren

överlista minnet.

Och ändå

finns det

ord

som mitt öga

inte längre

finner någon

mening i.










Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-04 00:14



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Saknar rätt ord här.. men den här var riktigt bra! Gillas!!
2011-03-29

  Anders Nordlander VIP
Gillar vändningen i dikten, lite Ferlinskt dubbelt.
2011-01-13

  Mr Lindemann VIP
Att möta ord som inte ger det vi vill att det skall göra
Att ordlöst gå in i en upplevelse kan ibland ge mer än fina ord
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans