Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den blev inte som jag tänkt mig, men det är väl som med livet då...


Skulle du krysta för mig igen

Mamma skulle du krysta för mig igen

Jag längtar efter livet
kanske är jag redan död
om jag någonsin nu föddes
kan du krysta lite till
jag vill leva om mitt liv
lära av mina misstag
följa manualen väl

Mamma skulle du krysta för mig igen
om du vetat vem jag skulle bli
och vad jag tar mig till
allt jag kastat bort
som om det växte på träd

Jag längtar efter livet
snälla säg att jag inte är död
har jag kommit fram än
kan du krysta lite till
jag vill leva om mitt liv
vara mer positiv
börja gå på nytt

Mamma skulle du krysta för mig igen
om du vetat vem jag är
och vad jag tar mig till
alla chanser jag inte tagit
som om de skulle komma på nytt
mamma skulle du krysta för mig igen




Fri vers av Kakaan
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-02 10:41



Bookmark and Share


    amalia
gillar tanken väldigt intressant text.
enkelt men ändå kalr språklig.
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan