Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande blick...

En tjusig tös från Buotiquen
dansa med bokbindare Ricken
efteråt sa hon bara
rädd för sån ska man vara
han fick direkt nått halvfranskt i blicken




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-02 10:48



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja då gäller det att dra schalen över urringningen
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt