Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här rubbad är världen.


Världens fin-esse

Kakla din mage med blåbär
Kissa på ankorna i parken

Läs aftonbladet upp och ner
Skratta åt Göran Perssons dubbelhaka

Stek ett negerbarn över öppen eld
Snyt ut din hjärna av blod

Kyss en svininfluensa
Slicka på en bussratt

Duscha inte på en vecka
Drick Drick Drick dig full

Mjölka korna på konjak
Lev livet i en rutten värld

Hugg i sten
Kom ihåg mig då




Fri vers av Mess
Läst 528 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-02 12:47



Bookmark and Share


  Madagascar
Precis som ett skämt,
men ett otroligt bra och klockrent poetiskt skämt.
Syboliskt. BRA!
2011-09-14

  Regn & Grus
Vilken fritänkande blick du har över världen. Fullt ut skrattlysten och välskriven, galet härligt absurd!
2010-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Asgarvade åt detta med ankorna.
2010-01-05

  ramlar
hahah, dör. detta är så hemskt roligt. och bra.
2009-12-07

  Suzy med punkterna
Suveränt och du kommer alltid att bli ihågkommen
2009-12-03

  Myself
ja,precis så rubbad,men ändå inte....
2009-12-03

    Kina
Bara... woah!
2009-12-03

  Din Fiende
Klockren, men världen är mer rubbad än så - jag uppskattar absurditeter och denna levererar fullgott. Denna sparas faktiskt!
2009-12-02

  dead_prez
hahaha underbart.
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess