Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa gå och jag gick


Du sa åt mig att gå
och jag gick

Du sa åt mig att komma tillbaka
och jag kom


Nu säger jag åt dig att gå
Du vägrar






Övriga genrer av Therés
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-10-21 21:43



Bookmark and Share


    Loppan73
En dikt med dubblar bottnar. Handlar det om en relation mellan två vuxna eller en relation mellan en vuxen och en trotsig tre åring? Välj själv...
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!