Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Jag försökte göra allting själv
Aldrig hade jag lyckats utan dig hjälp
Men din generösa sida var fan inte bra

Du hjälpte mig borsta tänderna tills
det inte fanns några tänder kvar

Tandkrämen rann ut från min mun
Längs halsen och tårarna började rinna

Din hjälp var verkligen inte värt det!




Fri vers av emye
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-02 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emye
emye