Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade plågobarn

 

 

sakta föds du plågobarn

att vittna till himlaoväsen
och smäll-på-käft-karameller
i avgrundens alla färger

att vandra i vårregnsgift
och rosenbladsröta
tills strumporna blivit blöta

sakta dör du plågobarn

men först
skall det vitna
och torka

 




Fri vers av Trätobroder
Läst 436 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-02 22:13



Bookmark and Share


  sellout
de här raderna kommer stanna i mitt redan överfulla huvud resten av livet."vittna till himlaoväsen
och smäll-på-käft-karameller
i avgrundens alla färger"

tack.
2010-03-11

  The Stargazer
Jag fatnade verkligen för den här dikten, i all sin nattsvarta eländighet. Jag gillar hur du omvandlar annars vackra ord och uttryck till hemskheter. Det är annorlunda, välskrivet och berörande.
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder