Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min vän Monica som dog i cancer


hon är död nu
men änglarna har nog väntat

nu får De roligt




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-03 06:38



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
RIP.
2009-12-03

  Glensan
verkar vara en underbar vän du mist

Beklagar sorgen
2009-12-03

  Myself
hoppas det,gillar ditt synsätt.
2009-12-03

  Ola Rydberg
Oj så starkt det slog
mig som en knytnäve i hjärtat
2009-12-03

    sunnanvind
så jobbigt detta...jag vet, en vän till mig dog för tre veckor sedan..
2009-12-03

  Junitvillingen
Få ord men så mycket den säger!! Alltså blir det sann glädje "där på den andra sidan" - jag förlorade själv min bästa vän Anki i cancer för några år sedan, en tjej full av livslust, bus och värme. Beklagar att din vän inte finns här på jorden längre, mellan raderna i din fina kortisdikt kan jag utläsa att det blir ett stort, stort tomrum...varma tankar till dig.
2009-12-03

  oMareld
Fina ord. Jag tror också änglarna väntat


Beklagar sorgen
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP