Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man tager vad man haver...

En nyopererad man från Mejka
sa att: -Huvudet inte alls fejka
det gör så ont så
när jag tar på det då!
-Ja det fick en smäll när narkosen strejka...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 12:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stackars patienten!
Du kan då verkligen få till det!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt