http://www.youtube.com/watch?v=9F444CELomo

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=9F444CELomo




Ta din tandprotes i handen och le sött*Klick*


Jag köper allt du serverar
Jag och resten av de tandlösa varulvarna
Utan att ens fråga för att allt är en jävla soppa
Vilka hemligheter ska man försöka sopa
undan mattan när allt är så uppenbart
Även om jag blinkar två gånger
ska inte hälften sluta drömma om eller avsky
de som vistas i de bästa salonger
Om det i sig styr samhällets hierarki?
Fråga inte mer än vad din mage tål
Jag är en allätare samt drog ut alla mina tänder
för att jag kan äta allt som mossas till en jävla
soppa i min hand, tuggmotståndet? Vem njuter
av tuggmotståndet? Inte jag . . . Såg en intelligent
idiots hjärta igår, den intelligenta idioten drev med
en riktig idiot och kände sig intelligent bara för sakens
skull och idioten tyckte att den var intelligentare och gav
honom den andra foten att tugga på. Nåja.

 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Night Soul Woman
Läst 1108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-03 16:55



Bookmark and Share


  aol
så absurt
2009-12-03

  Peter Matsa
Egen art, helt klart!

Jag tar ut protesen
och bugar tandlösa leenden

Applåderar då
Ska fundera vidare och så
2009-12-03

  Måna N. Berger
Applåderar stolt denna text! Tandlös varulv ylar och svänger på svansen för dig!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman