Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full

full
Full av beundran
Full
Full av godhet
Full
av alkohol
Full
Full i fan




Övriga genrer av Therés
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-10-21 23:51



Bookmark and Share


  Sländan
*skrattar* Härligt va!
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!