Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss snön

Om jag säger att du ska blunda
Så ska du blunda
Om jag säger att du ska titta bort
Så ska du titta bort
Om jag ber dig att gå iväg
Så gör inte det

Hjälp mig att bära elden
Vi kommer låta den brinna tillsammans

Hjälp mig att bära elden
Den kommer att lysa fram vägen till vår framtid

Om jag säger titta iväg
Så gör aldrig det igen

Mitt blod är kallt när jag är ensam
Men det är varmt
när jag är med dig

Hjälp mig att bära elden
Vi ska aldrig kväva den, inte ens tillsammans

Ditt hår brinner lika snabbt som papper
Det var mitt fel

Jag skulle aldrig låtit dig hjälpa mig
att bära elden.




Fri vers (Modernistisk dikt) av emye
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-03 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emye
emye