Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - Får vi rum i min låda


En kille som bor i en låda
Han händerna gned och han knåda
En flicka vill ha
men vem ska jag ta
och finns det då plats till oss båda




Fri vers av Therés
Läst 228 gånger
Publicerad 2005-10-22 00:06



Bookmark and Share


  Sländan
*hihi' Ja, så kan det vara när man vill ha! Han får väl helt enkelt köpa en större. Låda alltså!
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!