Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel & pannkaka - limerick

 

På väg till kyrkan i Hall
två söndagsbilister small
rakt ner i ett dike
men kom till guds rike
till slut; i alla fall




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-03 23:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kommer bilister verkligen till himlen?
Jag trodde de alltid for åt helvete till
när det small...
men juste lime i vilket fall
2010-01-19

  limerick
Härlig limerick med en synnerligen välfunnen titel. Att något så tragiskt kan framställas så roligt har vi många exempel på inom
limerickiana, jfr t.ex. din egen Ben&Bankett och riktig humor brukar ha en svart botten och skall förstås tas på största allvar.
2009-12-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Daniel från sjuttiåtta
med limerick så väl kan måtta
han får till en sväng
han tar hem full poäng
behöver ej med orden plotta
2009-12-04

  thyra
Fint limerickat!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP