Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett trasigt ljus

 

Tänd ett trasigt ljus, och värm den lilla lågan.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 649 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-04 13:46



Bookmark and Share


  Tera
hoppfull och på ngt sätt mån om det lilla trasiga som ingen bryr sig om..
2010-02-05

  glittertindra
hoppets låga... :)
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf