Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar

Har du gått genom rågfält i sensommar tid
har du känt hur som solen den smeker
Vetskap om skördar som väntar, ger mersmak i tröttande kamp
Rapsen mognar i gulnande fält
Åkermannen gläds över regnet Gud sänt
Slitet ska ge lön, ladorna ska fyllas, och borden ska dukas till fest
Då kan man glädjas mitt i prövningens test
vända kappan mot den envisa, pinande vinden
och gå bara gå dit, där Herren smeker kinden
i den stillsamma susningens innersta rum
"Genom stillhet och förtröstan, ska ni vara starka,,,"




Fri vers av palle
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-04 18:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Härligt, broder!
Trägen/trogen vinner.
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle