Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I do remember...


beröring

det var mer
än bara dina
fingertoppar
mot min hud

det var
beröring
som fick
hela min värld
att skälva




Fri vers av livräddaren
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-10-22 10:14



Bookmark and Share


    BrokenHearted
vackert skrivet i enkelhet!
2005-11-14

    Eijra
Den var bra
2005-11-10

    stackars
Vackert!
2005-11-06

  Jessi
Så härligt, precis som det ska vara!
2005-10-23

    ej medlem längre
En fin, öm och kärleksfull kortis
2005-10-22

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Glömde omdömet:
2005-10-22

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Bra dikt! Men det känns, helt irrationellt, som att jag känner igen dikten väldigt väl och har läst den hundra gånger förut. Jag vet inte varför jag har den känslan eller hur jag ska tolka den - men jag gillar dikten, mycket.
2005-10-22

    vilsen
maggilito ! den är jättebra, kort och tungt skrivet ! härligt !
2005-10-22

  Markattan
Ömt, mjukt och vackert. Du har fångat denna så enorma känsla med få ord. Bra!
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren