Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vapen utan ammunition




om du inte

kommer tillbaka





snart









kanske jag måste

knarka känslor



och bli





hög



som en





stjärna




Fri vers av Qiwi
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-16 15:16



Bookmark and Share


  firefire
slagfärdigt och tänkvärt,bara så coolt! du e bra!
2010-06-03

    sårosa
hög som en stjärna ... snygg formulering
2010-01-07

    ej medlem längre
Tycker om din lekfullhet med orden!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Qiwi
Qiwi