Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M


Min älskade

Jag känner för dig som aldrig förr
Du har för mig öppnat en okänd dörr
Jag älskar dig så
En känsla som få
En känsla så stark
Du är nog som knark
Kom och var med mig
Jag saknar dig!
Att var med dig är det bästa jag vet
Bara att få betrakta din fromhet
Du gör mig glad, får mig att le
Jag vill bara tillbaka ge
Du är den jag vill ha
Du och jag vi passar bra
Vill spendera min tid med dig
Tycker om när du ser på mig
Gumman min
Förstår du hur lycklig jag är att jag är din?




Fri vers av Holgerhuva
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-06 20:08



Bookmark and Share


  Virvlande
Du är lycka du! Jag blir så glad och fylld av så många känslor när jag läser! Tack! =)
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Holgerhuva
Holgerhuva