Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en människa som får mig att le när jag gråter är speciell.


ingen existens

om jag redan har tårar i ögonen
och du försöker få mig att le
och jag faktiskt börjar le

så betyder det att du är en mycket speciell person.




Fri vers av emye
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-06 22:55



Bookmark and Share


  PPQ
vilken fullträff
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

emye
emye