Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Jag är naken men äger kläder
Jag är tom men blir älskad
Jag lyssnar men hör inte

Vem är jag


Jag är vilsen men står i centrum
Jag är blind men kan se
Jag söker men hittar inget

Vart är jag

Det är tyst när jag skriker

Varför




Fri vers av Vivere
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-06 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vivere
Vivere