Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sista julklapp

jag vet inte
men ibland undrar jag varför
du gjorde som du gjorde.

jag undrar varför jag gråter för dig.
du fick som du ville.
du ville lämna oss.

så nu ger jag dig en sista julklapp
din sista önskan
ett farväl:

jag älskar dig!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jules Blues
Läst 1002 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-06 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules Blues
Jules Blues