Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är tillägnad min pappa. Men den beskriver det jag känner både för Gud och min pappa. Tack Gud för att du gett mig min pappa.


Pappa - ett ord

Du har varit där - ett ord
Du har tagit hand om mig - ett ord
Du har älskat mig - ett ord.

Jag älskar dig du är fantastiskt, är så otroligt glad att jag har dig. Att jag har äran att få kalla dig pappa är en skatt jag värdesätter mer än världen har förmåga att ge.

Lärde mig leva - ett ord
Lärde mig älska - ett ord
Lärde mig att jag är älskad - ett ord.

Jag älskar dig du har gett mig kärlek så att jag kan ge kärlek. Allt du brytt dig, allt du gjort, allt du offrat. Jag vill att du ska veta att jag uppskattar det.

Endast ett ord kan beskriva det vi gått igenom
bara ett ord kan läka sår
bara ett ord kan göra dig till den pappan du varit.

Bara ett ord.
Bara kärlek.




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 592 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-07 00:08



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Jag blev berörd av din vackra kärlek till din far. Speciell, sällan har jag läst en sån vacker kärlek av en son till sin far. Bra ,tack
2011-09-14

  aol
verkligen så berörande vackert vännen,
2011-06-25

  La Magnólia VIP
Mycket vackert ... och jag är övertygad om att din far känner lycka av att veta hur du känner!
2011-02-16

  walborg
Fint skrivet - hoppas Din pappa får ta del av dessa fina varma ord till honom.
2010-04-13

  Hanna Carlsson
Vackert, Samuel. Det är verkligen en fin text. Så sann och äkta.
"Bara ett ord. Bara kärlek."
2010-01-17

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
Applåd och bokmärke.
2010-01-11

  Michaela Dutius
En härlig och fin hyllningsdikt till en far som danat en son som du!
2009-12-07

  Lady Alassa
Läs och läs om fadern far helighet och helhet
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander