Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fasad

Under ditt blåa täcke
får jag vara kvinna
och älska som en man


får jag säga emot mig själv
vara motsägelsefull och övertydlig
full och tydlig


Klamrat sig fast
vid ohållbara väggar
fallfärdiga fasader




Fri vers av Hilda Sofia
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-07 01:55



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Denna dikt berör mig så starkt som ingen annat mitt hjärta helt privat men hur kunna vara två- men ändå bara en man män kvinna
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia