Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott återbruk!

En kunnig man ifrån Stoppet
sa man skall inte ge upp hoppet
se på hästen vän
den är inne igen
sen bilen har förlorat loppet




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt