Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dans.

Jag vill bli sedd
av dig

Jag vill bli älskad
av dig

 

Jag Hatar dig

 

Jag vill vara ett
med dig

Jag vill dö
med dig

 

Jag Älskar dig

 

Kom mitt hjärta, låt oss dansa i helvetets sal på änglamoln

 

 

 Välkommen hem.




Fri vers av Vivere
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vivere
Vivere