Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du ska inte kyssas så mycket...du ska jobba


Kärleksberg och flörtkulor



Vi behöver
kärleksberg.


Vi tillverkar
flörtkulor.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-07 11:32



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Den blev ganska rätt på nåt sätt. Tack !
2009-12-07

  notsomad
Fantastisk analys !!
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP