Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag önskar att jag aldrig hade behövt åka, och att allt varit som vanligt.


klöser i min bröstkorg.

verkligheten sprang ifatt mig
förbi mig
och riktar en rak höger
mot mitt vindpiskade ansikte
ett par gånger om dagen
nu

mina läppar söker dig
medan jag väntar på
att din nakna kropp
ska omfamna mig
på morgonkvisten
och
andas mig varmt
i nacken

det klöser i min bröstkorg
då hjärtat vill rymma
tillbaka
och alla tårar
sitter som klistrade i halsen
och bara väntar
det river och skaver

river och skaver.




Fri vers av Wixy
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wixy
Wixy