Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintertid


persiennerna
är nere nu och kvar finns
bara

vintertid




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kort och gott. Samma känslan hade jag här:

»Någon grävde upp salvian
jag tog av presenningen
från trädgårdsmöblerna
tog ner stafflit från vinden
packade dukar och böcker,
rev de ohyvlade plankväggarna
till ateljen. Slängde ner resterna
genom höluckan, drack
en ensam öl i det svala dunklet
under blytaket, lyssnade på fladdermössen
som svirrade mot kyrktornet«
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP