Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vit vecka till Papillons förnöjelse


Vita veckor står
rödvinet varmt och surnar

Kallas PMS




Bunden vers (Haiku) av halmstrå
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-07 16:59



Bookmark and Share


  LassO
de finns både pms, ums och ems... endast en "normalvecka" hos vissa. Hur jag vet det? gissa...
2009-12-18

    papillon
Aha, jag förstår!
Konstigt att detta inte
står som varningstext.....
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå