Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om livet







glöd
tygellös längtan
aftonrodnad stiger
färgande hett röd

håller mjukt om mitt liv
som våra andetag snuddar



svepande
ur djupa skuggor
skymningsljus nalkas
vällust fylls till bredden

flämtande
andens jasmindoftande
budskap når dess vilja
tömmer nattens bägare



sinnligt
andas
lustens
sötma
njuter

finner
varje
del
av
mig
och
dig
i
allt









Fri vers av Sunlight
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-01 14:34



Bookmark and Share


  aol
verkligen så fint skaldat
2011-07-19

  Lars Hedlin
Så hett så nära
2011-05-05

  Bodil Sandberg VIP
Ja nog glöder det ur denna dikt nog brinner desa rader i härlig tygellös längtan så vackert och man känner aftonens doftande stund den magiska förunderliga!!applåder! kraam
2011-05-04

  issac.a.m
Väl poetat
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight