Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ständigt pågående poetresan

När jag skriver på Poeter.se
så träffar jag och lär känna folk
som jag aldrig annars kunnat göra.

Det är, som om jag på en evig tågresa får vara
med. Folk kliver av och på, en del stannar en stund
en del stannar länge och en del tycks alltid vara här
och då blir jag ju så hjärtans glad att de trivs så gott
de där, just här!

Och alla skriver i olika stilar en del är helt nya för mig!
Och folk har olika jobb har jobbat med andra saker
än vad jag har gjort och en hel del kan så mycket
och berättar om vad de vet. Så skrev alla varsitt
kapitel om något, som de är bra på, varit med om
och kan väl, då skulle vi min själ få ihop en bok,
som slog "TUSEN OCH EN NATT" efter det kunde
hela bokvärlden känna sig schackmatt.

Poeter.se sitter alltså på en skrivarskatt,
Poeter.se skulle kunna skratta många glada skratt
om de ställde ihop det mest spännande och tok-
roligaste, som skrivits här i en bok...

Jag en tok?

Nej otroligt klok!

OK!!!











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-07 20:58



Bookmark and Share


  vera gade VIP
poeter.se- antologin 2009 är ju en bra början!
2009-12-08

  Suzy med punkterna
Nickar och håller med för visst är du klok men även lite tok är bra att ha.
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt