Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apropå det där med bardiskar och bardiskor....som papillon så fyndigt skaldat om


Bardiskornas lustiga visa ...


Så höjer vi näven
och bjuder in räven
att snoka i grytet
med långtungesnytet

så mufsigt och glytt
när nymånen grytt

Sen gnider vi glasen
bigotta små fnasen
för lustfångad tunga
och börjar att sjunga

så mufsigt och glytt
när nymånen grytt....





Bunden vers av halmstrå
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-07 21:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
lustigt och listigt; ett småmysigt språkbruk omväxlande med mustigt..,
trallvänligt, typ !
2009-12-07

    papillon
Och räven han säger inte nej därtill -
för det är i den isande vindens stund
när månen är smal och alls inte rund
och så lite han kan men så mycket han vill........
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå