Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tickande klockor och svajande snoppar

Klockan tickar



I ormgropens timma



Dubbelmacka jag prövar



Analsex med Tommi



Oralsex med Sebb



Ja allt det jag alltid har drömt



Sekundvisarn snurrar i fotsexets stunder



Urinprov från Brynolf



Bajsklick från Hjert



Ja allt det jag önskat till jul










Fri vers av Èlaah
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-07 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Èlaah
Èlaah