Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förståelsens vaggvisa‏


Att dricka te


Om du bara visste
Om du bara förstod
Men du står inte för
du väntar på att vi

skall dricka te

 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 878 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-08 02:43



Bookmark and Share


  am
Hm.. Kan inte säga att jag förstår den här riktigt, men jag gillar den ändå. Originell och bra rubrik tycker jag.
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris