Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryû


Moderskärlek

du vilar en stund
med handen som håller din
ett tyst språk talar




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-08 08:46

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
helt utanför senryûn:
det tyska smälter samman med det tysta
tack du - ingen rår för sina associationer
2009-12-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt så är det
Du har så rätt!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP