Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan väl vara vänner...

Jag vet väl att Du tillhör en annan!
Jag vet det så klart, men för det kan
jag väl till Dig få säga något rart
utan att det är en start
till något annat, men
Du skall bara veta
att tar Du i mig
då dör jag!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-08 10:43



Bookmark and Share


  Näckrosen
vad fint skrivet,
dina ord sa allt
2009-12-08

  Yheela
Huden brinner vid minnet av den beröring som inte borde skett... dina ord tänder den elden igen. Jag gillar verkligen sättet du skriver på.
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt