Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro eller ej; skriven tillsammans med himlens hemlighet

 




Bokslut & begynnelse - limerick


Den sista påven i Rom
nu avskaffat kristendom
Då Jesus bär kippa
Maria är strippa
och kyrkan privat egendom




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-08 10:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
D -herren från Poeter.se
A lltid tycks han pennan bära me´
N u hoppas vi han
I dag fler verser kan
E Ldigt tota till, då gärna tre...
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP