Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juleslut



Tomten raskar över isen
över snötäckt ona
Tomten åt sig tung på grisen
det fick han nu sona
Putz weg!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-08 13:53

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Den var rolig! Tack för ett
gott skratt.
2009-12-08

  Njord
KUL!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP