Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan brodera och stava!

Alla sår man får
de ger en större eller mindre hål
men jag har sytt igen dem med nål och tråd
ett lapptäckte har jag fått och jag tänkte här syns
inte nått vad jag har genomgått, men så sa nån...
Här är så knepiga ränder, jag sa det är ärr!
När jag inte hade råd med tråd fick ta till en sorts våd...
Men sa nån, R stavas väl inte ärr...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-08 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt