Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänker inte förklara någonting




de skyldiga

vi ser liv i död
vi lever på andras slut
vi ser hopp i människor
som för länge sen gett upp

vi lever på stjärnlösa himlar
och månar som en gång glittrat
våra hjärtan likt svarta hål
dödar ljuset

vi stal dina tankar
vi stal din röst
vi stal ditt liv

liksom döda stjärnor
önskar vi inte när vi faller
nej
vi välkomnar döden
när vi förlorat våra krig

namnlösa slagskämpar
skickade till
namnlösa världar

vi
vi är tjuvar
glimmande juveler
i plast

vi
vi är offer
blod

vi
vi är du
du är vi

mördare kommer aldrig undan




Fri vers av fröken a.
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.