Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT.

livet är en bit av ETT fitta.
Ingen kommer undan
för vi är alla skyldiga.




Fri vers (Fri form) av AlaskaPollock
Läst 264 gånger
Publicerad 2009-12-08 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock