Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


December biter inte längre

mitt år lider inte längre
mot sitt slut

du har förvandlat elakt salt
till kärleksfullt socker i mina sår

du har fått den eviga längtan
vara värd att vänta längre på

decemberregnet kyler
inte längre mig

decembermörkret skrämmer
inte längre mig

du är min värme och du är mitt ljus
när mitt år inte längre lider




Fri vers av J P VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-09 03:22



Bookmark and Share


  HQ
En text som skänker förhoppning och framtidstro i dessa mörka vintertider. En beskrivning av kärleken som känns både enkel och fulländad.
Snyggt!
2010-02-28

    Elin Sundström
Verkligen jättefin dikt. Fint språk och underbart budskap.
2009-12-26

  The Stargazer
Vilken vacker och innerlig kärleksförklaring. Den känns verkligen personlig och rakt från hjärtat.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP