Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skydd

Skydda mig från
det jag vill ha




Fri vers av Mess
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-09 11:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan det näst bästa stå ivägen för det som är bäst.
2010-01-05

    Kina
I know the feeling, vännen :) Bra gjort!
2009-12-12

  oMareld
Härliga meningar. Får en att börja fundera på vad det är du vill ha
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess