Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Man Sår...

En frågande fru ifrån Sweden
sa till sin man, älgjakten minns Du den
han kom väl ihåg
gott skjut, där han låg
hon sa, älgen är här, en gravid en...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-09 11:43



Bookmark and Share


  glittertindra
men älgkalvar är ju för söta... :)
2009-12-10

  Näckrosen
Hahaha ja så kan man ju också se på det hehe
2009-12-09

    Maria Malm
Ler..
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt