Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukskrev sig fri...

En lycklig gris från Sydvästen
just han drabbades av svinpesten
och julbordet slapp
han tog det som en klapp
att han blev utanför den festen




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-09 18:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja inget att stå sig efter
2009-12-14

  glittertindra
det är verkligen lyckliga gris... :)
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt