Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=tD5tvz1bbOI&feature=related


Dikt bok

Ja nu är det dags att summera. Har blivit över 700 dikter här på poeter, så tänkte några kan jag väl hänga upp i granen.
Ni får gärna komma med förslag på dikter ni tycker man kan publicera.
Det vore väldigt tacksamt;)




Fri vers av Neal
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-09 18:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Enkelt. Publicera dem som jag gillar.
Vilka det är framgår av mina kommentarer.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal