Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är blind, javisst. Men någon verkar ha gett den kontaktlinser.


Försök älska med hjärtat istället för ögonen.

Älska mig för den jag är,
inte för den jag borde vara.

För älskling,
jag blir inte en bättre person
av längre ögonfransar eller
smalare lår.

(Du tycker bara det
är lättare att leva
med mina brister ifall
de inte syns på utsidan.)




Fri vers av Niclasdotter
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 19:44



Bookmark and Share


  devilsangel
Den man älskar försöker man inte ändra på...
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter